"Och det här är nog så nära, himlen som vi kommer nå."

Sista helgen i juli spenderades i Ekenäs, på Juli Festivalen. Bo Kaspers Orkester, TOTO och några andra uppträdde där, och vilken dag det var! Att få se och höra Bo Kaspers live, och dessutom stå längst fram, sjunga & dansa med i alla låtar tillsammans med Adde och Eme, det var så galet bra! Jag var så lycklig, det var en kväll som jag aldrig kommer att glömma.

Hela helgen var så bra, jag fick höra ett av mina favoritband live, umgås med fina människor och njuta av härliga sommarEkenäs. Det var absolut en av sommarens höjdpunkter. Jag kan ännu inte riktigt fatta att jag har hört dem live, jag har sett framemot det så länge.
06.08.2017 kl. 19:00

"Lev så hjärtat ständigt glöder."


I helgen var jag ledig så jag & pojkvän passade på att leva lite villaliv. Det blev en riktig myshelg med sånt som hör till när man är på villan. Bra sätt att ladda upp batterierna på, och välbehövligt med en kravlös helg med pojkvän. Eftersom vi inte bor tillsammans i sommar känns såna här dagar extra fina och viktiga.
25.07.2017 kl. 20:00

Om en galet bra torsdagskväll.

I tordast hoppade jag i bilen, mötte upp Miriam och körde iväg till Jakobstad. Slutdestinationen var After Eight, där Linnea Henriksson skulle uppträda. Och alltså wow, vilken kvinna och vilken röst! Så himla bra ju. Lätt en av sommarens bästa kvällar.

 

23.07.2017 kl. 19:21

Lista om tre saker.


3 saker jag ser fram emot

Att få se Bo Kaspers Orkester live

Att träffa en saknad vän

Att vara ledig i augusti


3 saker jag gillar

Djupa diskussioner

Att åka båt

Att sitta på balkogen en fin sommarkväll och dricka något gott
 

3 saker jag inte gillar

Att ha kvällsskifte när det för en gångs skull är fint väder

Känslan av att vara utbytt

Att jag och pojkvän inte bor tillsammans i sommar
 

3 saker jag vill

Köpa något fint till lägenheten

Tatuera mig

Bli mera bekväm i mig själv


3 saker jag önskar mig

En resa till ett fint och varmt ställe

Soliga dagar och kvällar

Äventyr!
 

3 saker jag blir lugn av

Villaliv

Mysbelys + bra musik + en kopp te

Långa kramar av pojkvän3 saker jag borde

Gå och sova tidigare på kvällarna när jag har morgonskifte

Sluta överanalysera allting

Bli bättre på att säga nej
 

3 saker jag inte kan

Vissla. Eller jag kan, i typ fyra sekunder

Stressa, det går bara inte. När jag måste stressa slutar min kropp att fungera ordentligt

Småprata. Tyvärr är det något jag måste göra på jobbet, så jag börjar sakta men säkert lära mig

 

3 saker jag blir stressad av

Känslan att man måste göra något roligt hela tiden på sommaren, att det känns som att det inte är okej att bara vara hemma

När det är mycket folk och ljud omkring mig

När jag har bråttom någonstans och hamnar bakom en bil som kör 50 på en 80 väg

 

3 saker jag ska göra den här veckan

Roadtrippa till Ikea

Se Linnea Henriksson live!!

Dricka vin med pojkvän

18.07.2017 kl. 18:39

En livsuppdatering, typ.telefonbilder från den senaste tiden.

Livet rullar på som vanligt. Det händer inte så mycket i mitt liv nu, jag jobbar, och far fram och tillbaka mellan Vasa och Skärin. Det känns lite som att jag bor i en väska ibland, hinner inte packa upp på ett ställe innan jag ska iväg igen, men det är absolut värt det! Jag känner dock att jag är i behov av lite äventyr, livet känns så enformigt för tillfället.. Sommaren går så snabbt och det känns som att jag inte hinner få tag i den.
10.07.2017 kl. 20:26

Om en fin midsommarhelg.

Midsommarhelgen var riktigt fin. På midsommarafton var vi självklart på Österö och firade med god mat och badtunna. På lördagskvällen samlades vi ett gäng på villan och grillade, spelade spel, bastade och hade det mysigt. Söndagen spenderades på morfars villa med hela släkten, något som är en tradition. Villaliv, god mat & fint sällskap beskriver helgen väldigt bra. Hoppas att ni också hade en fin helg!
26.06.2017 kl. 20:21

Ledig tisdag; årets första dopp och villamys.

I går var jag ju ledig, så på kvällen for mamma och jag ut till villan en sväng. Jag passade på att ta årets första dopp, det blåste och var kallt, men nu har jag i alla fall simmat en gång i sommar. Sedan grillade vi och bara myste en stund. Villan är nog den bästa platsen att ta det lugnt på, det är så rogivande att sitta vid vattnet och läsa en bra bok.

21.06.2017 kl. 12:12

"Den som alltid längtar till nåt annat kommer aldrig hitta hem."


Min senaste uppladdade bild på Instagram, tagit vid vår strand, och rubriken är såklart ett citat från en Bo Kaspers Orkester låt.

I sommar bor jag till stor del hemhemma i Skärin, eftersom det är lättare med tanke på jobb och bil och sånt. För det mesta går det riktigt bra, för Skärin är ju allra bäst på sommaren. Det jobbigaste med att bo här mycket i sommar är ju att pojkvännen inte är här, han jobbar i Vasa och bor därför där. Jag har ju blivit van att få bo med honom nu, så det känns lite konstigt. Som tur har jag ofta ledigt flera dagar i rad, så då kan jag tillbringa lite tid i staden med Razze.

Och på jobbet går det bara bra hittills, mycket att lära och komma ihåg, men jag tror nog att det blir bra. Idag är jag ledig och det är så skönt. Jag jobbade i helgen så en ledig dag mitt i veckan känns behövligt. Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa böcker och kanske baka rabarbermuffins. 
20.06.2017 kl. 12:54

Två år tillsammans & datenight.


Igår var det Razzes och min årsdag, i två år har det varit vi. Jag är så glad att jag har hittat honom. Han som alltid finns där, i mina värsta perioder har han peppat mig, aldrig slutat tro på mig. Han älskar mig de dagar jag inte ens tycker om mig själv. Och för det, och så mycket mer, älskar jag honom så himla mycket. Världens bästa.På kvällen for vi till Faros på date. Vi var där hela kvällen och njöt av varandras sällskap, god mat och bra livemusik. Väldans fin kväll alltså.

15.06.2017 kl. 22:50

Fredagsbravader med syster.


På fredagskvällen hoppade jag och syster i båten och rodde iväg. När vi hade rott en ganska lång stund hittade vi en passlig sten och hoppade i land. Vi satt där under en filt, drack en cider och pratade livet. Väldans fin fredagskväll.
12.06.2017 kl. 18:40

Livet och så.


Hejhej! Här har det varit tyst ett tag nu, livet kom emellan, eller vad man brukar säga. Vad har hänt sen sist då? Förra helgen tog syster studenten och det firades såklart! Fin student och rolig fest. Och så har jag börjat sommarjobba också. Första veckan är över och den gick bra. Hoppas det fortsätter så!

en bild från en tidig morgon när jag skulle till jobbet. väldans fint ändå.


Och annars har jag försökt ta tillvara på lediga dagar och stunder, igår till exempel hängde jag på Strampen med fina typer, det blev en bra kväll. Idag ska jag bara söndagsmysa med pojkvän innan jag åker hem till Skärin igen. Hoppas att ni har det bra!

11.06.2017 kl. 15:25

Jobbiga känslor.

 

Jobbig känsla nummer ett:
när ångesten kommer krypande och jag inte kan stoppa den.

Jobbig känsla nummer två:
när jag inte vill vara ensam med ångesten och jag inte vet vem jag kan ringa.

31.05.2017 kl. 19:00

Hej efterlängtade sommarlov.I dag fick vi äntligen sommarlov! Så underbar känsla. Jag och några härliga brudar for till Strampen och skålade in vårt efterlängtade sommarlov med några kannor sangria. Perfekt start på sommarlovet. 

29.05.2017 kl. 21:54

Skäriliivi.

Jag är hemhemma i Skärin för tillfället. Det är så fint här nu när det håller på att bli sommar!
Jag har alltid tagit det för givet att bo bredvid vattnet, men för varje år som går blir jag mer och mer tacksam över det och inser hur fint det faktiskt är.
26.05.2017 kl. 14:00

Kaffe, mys och lite villaliv.

Här är min helg genom några telefonbilder;

På fredagen tog jag tydligen inte några bilder, men jag gjorde inte så mycket heller. Skolarbeten, tortillas och soffmys med pojkvän. Skön fredag.

På lördagen var jag ensam hemma, så jag åt frukost framför ett Modern Family avsnitt och sen gick jag ut på en promenad.


Lite senare på dagen skulle jag träffa Jessica, så jag fixade mig och gick in till stan för att möta upp henne. Jag invigde mina sommarskor, kändes som en bra dag att göra det.


Tog tydligen ingen bild på min kaffedejt med Jessica, men det var bra. Vi satt på en uteservering, drack kaffe och pratade livet och allt som hänt sen vi träffats sist. När jag kom hem blandade jag en iskaffe och satte mig på balkogen, och satt där tills solen försvann bakom ett hus.


När solen höll på att gå ner hade pojkvän kommit hem, så vi gick ner till vattnet för att se på solnedgången.

Idag for jag hem till Skärin i någon timme. Vi for ut till villan en sväng och där var det fint och blåsigt. 


Satt nere vid vattnet och doppade tårna i vattnet och läste en bok. Så rogivande alltså.


På eftermiddagen for vi på 7-års kalas, men därifrån har jag inte heller några bilder. Här är i alla fall en bild på min nya klänning, som jag hade på kalaset. Jag tror att den kommer bli en favorit i sommar, en riktigt perfekt sommarklänning.


Och där var den helgen slut. Hoppas att ni också har haft det bra!
21.05.2017 kl. 23:51

Tjugotvårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.