Vårens första picknick, och glass i kvällssolen.

Publicerad 06.05.2017 kl. 14:20Gårdagen var så bra! Det var så fint väder och jag njöt av solen nästan varje minut. På förmiddagen for jag en sväng på loppis, och sen iväg på picknick med en del av klassen. Vi hittade en bra plats där det knappt blåste, och satt där i någon timme och åt, pratade och njöt av livet. Hela eftermiddagen tillbringade jag på balkogen med en bok i handen. På kvällssidan gick jag och pojkvän ner till vattnet och köpte glass. Solen värmde ännu, så vi satt där länge och tog vara på varje solstråle. 

Det var länge sen jag var på så bra humör en hel dag, men igår var jag det, för gårdagen var verkligen så himla fin varje sekund. 

(#ratatasbloggutmaning)
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver?

Nicolina / Vasa / 20

Studerar första året till socionom. Tycker om att kramas, läsa böcker och dricka kaffe med fina typer.

Senaste kommentarer

01.06, 11:22Jobbiga känslor. av Mimma
31.05, 19:20Jobbiga känslor. av Sofie
21.05, 22:04Planer för sommaren av Hanna
20.05, 23:02Planer för sommaren av Miriam