Livet just nu.

17.05.2017 kl. 20:35
- I måndast skrev jag vårens näst sista tent, nu har jag bara en hemtent i svenska kvar, plus några inlämningsuppgifter. 

- Jag har två skoldagar kvar, en nästa vecka och en veckan efter det, och sen sommarlov!

- I fredast var jag till frisören och färgade mitt hår, för första gången sedan högstadiet. Jag gick från en brun-röd nyans med utväxt, till detta, och jag är så nöjd! Måste lära mig att locka håret nu bara.- Jag har börjag gå i psykoterapi, idag var jag första gången. Det känns som att det är ett steg i rätt riktning, så det känns bra.

När jag inte är i skolan, eller skriver skoluppgifter, försöker jag träffa vänner, förbereda mig inför en sommar med jobb, och inte låta dåliga tankar ta över. Det går sådär, vissa dagar bättre och vissa dagar sämre. Som det brukar vara alltså.
 
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Tjugoettårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.

Senaste kommentarer

06.02, 10:33Livet livet. av Ellen
19.07, 09:31Lista om tre saker. av Mirjam L.