Planer för sommaren

20.05.2017 kl. 21:00

 

Det här känns som en sak som man inte får säga (eller skriva för den delen) högt, men jag gör det ändå. Jag ser inte framemot sommaren så speciellt mycket, i alla fall inte så mycket som jag skulle vilja. Jag vet inte riktigt varför, men för tillfället är jag inte så pepp. Det kommer väl snart. Jag ska jobba i juni, juli och lite i augusti, men som tur är jobbar jag inte 100%, vilket innebär att jag borde hinna med en hel del annat också, så här är några saker som jag vill/ska göra i sommar:

 

 • jag ska fira min syster som blir student
   
 • jag vill hänga mycket på villan och leva villaliv


   
 • jag vill fara ut på spontana äventyr med vänner (och gå vilsen i någon skog med Miriam)
   
 • jag vill ta nattdop, obligatoriskt minst en gång per sommar


   
 • jag vill dricka sangria på Strampen i fint sällskap
   
 • jag vill äta frukost utomhus, både i Skärin och i Vasa


   
 • jag vill ha balkongfest (vi har inte så jätte stor balkong, men det blir ju bara mysigt)
   
 • jag vill läsa massa bra böcker


   
 • jag ska fara till Ekenäs och se Bo Kaspers Orkester och TOTO live, såå taggad!
   
 • jag skulle gärna fara på någon liten resa med pojkvän, till exempel till Åland, det skulle vara mysigt


   
 • jag vill vara ute på havet, så mycket som möjligt
   
 • jag vill ha eller fara på grillfest


  bilder från gångna somrar. 

  I sommar vill jag helt enkelt göra saker som jag mår bra av, hänga med fina människor, glömma allt som heter ångest och bara njuta. Inte låta jobb, dåligt väder eller kroppsångest (eller annan ångest) ta över sommarfeelisen.
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jag tror din sommar kommer bli kanonbra! I alla fall om du lyckas fullfölja åtminstone några av punkterna :D (ser fram emot att gå vilse med dig)
Miriam20.05.17 kl. 23:02
Ja, va bra! (De gör ja åxå! <3 )
21.05.17 22:32
Ja, kom till Åland! :D Och hör av dig om du kommer dit :) Håller med föregående talare om att denna lista ger dig goda chanser till en prima sommar!
Hanna21.05.17 kl. 22:04
Ja, om jag kommer till Åland ska jag absolut höra av mig! :)
21.05.17 22:32

Tjugoettårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.

Senaste kommentarer

06.02, 10:33Livet livet. av Ellen
19.07, 09:31Lista om tre saker. av Mirjam L.