Kaffe, mys och lite villaliv.

21.05.2017 kl. 23:51
Här är min helg genom några telefonbilder;

På fredagen tog jag tydligen inte några bilder, men jag gjorde inte så mycket heller. Skolarbeten, tortillas och soffmys med pojkvän. Skön fredag.

På lördagen var jag ensam hemma, så jag åt frukost framför ett Modern Family avsnitt och sen gick jag ut på en promenad.


Lite senare på dagen skulle jag träffa Jessica, så jag fixade mig och gick in till stan för att möta upp henne. Jag invigde mina sommarskor, kändes som en bra dag att göra det.


Tog tydligen ingen bild på min kaffedejt med Jessica, men det var bra. Vi satt på en uteservering, drack kaffe och pratade livet och allt som hänt sen vi träffats sist. När jag kom hem blandade jag en iskaffe och satte mig på balkogen, och satt där tills solen försvann bakom ett hus.


När solen höll på att gå ner hade pojkvän kommit hem, så vi gick ner till vattnet för att se på solnedgången.

Idag for jag hem till Skärin i någon timme. Vi for ut till villan en sväng och där var det fint och blåsigt. 


Satt nere vid vattnet och doppade tårna i vattnet och läste en bok. Så rogivande alltså.


På eftermiddagen for vi på 7-års kalas, men därifrån har jag inte heller några bilder. Här är i alla fall en bild på min nya klänning, som jag hade på kalaset. Jag tror att den kommer bli en favorit i sommar, en riktigt perfekt sommarklänning.


Och där var den helgen slut. Hoppas att ni också har haft det bra!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Tjugoettårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.

Senaste kommentarer

06.02, 10:33Livet livet. av Ellen
19.07, 09:31Lista om tre saker. av Mirjam L.