"Den som alltid längtar till nåt annat kommer aldrig hitta hem."

20.06.2017 kl. 12:54

Min senaste uppladdade bild på Instagram, tagit vid vår strand, och rubriken är såklart ett citat från en Bo Kaspers Orkester låt.

I sommar bor jag till stor del hemhemma i Skärin, eftersom det är lättare med tanke på jobb och bil och sånt. För det mesta går det riktigt bra, för Skärin är ju allra bäst på sommaren. Det jobbigaste med att bo här mycket i sommar är ju att pojkvännen inte är här, han jobbar i Vasa och bor därför där. Jag har ju blivit van att få bo med honom nu, så det känns lite konstigt. Som tur har jag ofta ledigt flera dagar i rad, så då kan jag tillbringa lite tid i staden med Razze.

Och på jobbet går det bara bra hittills, mycket att lära och komma ihåg, men jag tror nog att det blir bra. Idag är jag ledig och det är så skönt. Jag jobbade i helgen så en ledig dag mitt i veckan känns behövligt. Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa böcker och kanske baka rabarbermuffins. 
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Tjugoettårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.

Senaste kommentarer

06.02, 10:33Livet livet. av Ellen
19.07, 09:31Lista om tre saker. av Mirjam L.