Första helgen i februari.

04.02.2018 kl. 19:30
Jag är så glad att januari är slut, det var inte riktigt min månad. Nu är det februari och för varje dag går vi lite närmare våren! Åh vad jag längtar efter våren nu! Jag är inte gjord för vintern, min hy ger upp när det blir kallare än -7. Inte så roligt alltså.

Första helgen i februari börjar lida mot sitt slut, och bra har den varit. På fredagskvällen packade vi ner vin och spel, och gick över till våra nästan-grannar. Där satt vi i flera timmar, spelade spel och skrattade. Så rolig kväll. I går hade jag hela dagen för mig själv så jag gick på solskenspromenad, såg på serier och annat avkopplade. På kvällen kom Adde hit på myskväll. Idag har jag levt söndagslivet; gått runt i pyjamas halva dagen, sett på serier, skrivit lite skolarbeten, haft skypedejt med Ica och sånt. Inte så händelserik dag med andra ord, men skönt med sådana dagar också.Tjugotvårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.