Måndag & solsken.

05.02.2018 kl. 10:00

Ny vecka som börjar med ledig måndag och solsken, det blir inte mycket bättre än så! Sitter vid köksbordet nu, dricker kaffe, och planerar den här veckan. Jag är ledig från skolan både idag och på fredag, så himla skönt! I dag ska jag skriva undan lite skolarbete så jag inte behöver stresskriva senare i veckan, och så tänkte jag gå ut på en promenad och njuta av finvädret.

Förutom skola så har jag lite andra planer för veckan, på onsdag ska jag träffa Petra, och på torsdag har jag tänkt fara på halarkalas. Hoppas att det blir en fin vecka med mycket solsken, fast väderleksrapporten säger annat.


från en annan dag, när vi hade tulpaner på vårt köksbord.

Tjugotvårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.