Tankar om sommarlov och sånt.

23.04.2018 kl. 21:40
Jag har sommarlov nu. Idag är det är den tjugotredje april och idag fick jag sommarlov. Det känns liite konstigt, men så himla skönt.

Jag hade min sista praktikdag idag, och kan bara konstatera att det har varit en bra praktikperiod. Jag har lärt mig så mycket, och gjort saker jag egentligen inte vågar. 

Men ja, sommarlovet. Det känns konstigt att ha sommarlov redan i april, speciellt nu när det ännu finns snö och is där ute. Jag tänkte här om dagen på hur tråkigt det egentligen är att inte ha någon vårfest längre, sådär som man hade i grundskolan. Jag vill sjunga den blomstertid, dricka limonad och äta grisar, så att det påriktigt känns som att nu, nu har man sommarlov! Tror jag ska tvinga mina vänner att sjunga vårfest-låtar med mig imorgon.


från en fin aprilkväll, på en balkong med en favoritmänniska.

Tjugotvårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.