"Hon dansar vidare i livet."

11.06.2018 kl. 11:20

 

Jag tänker att jag nog ska skriva lite ändå, dokumentera sommardagarna som går. Så att det inte alltid slutar med att jag glömmer bort att skriva, att jag tar några bilder som bara glöms bort i min telefon.

Hittills har sommaren levererat väldans fina stunder. Jag trivs på mitt jobb och mår bra, är lite trött ibland men sånt får man ta. En fin kväll i juni frågade Lena vad det bästa med livet är just nu, jag svarade att jag är lycklig och njuter av livet på riktigt, utan medicin. För så är det, och det känns så himla bra! I sommar tänker jag att jag ska ta revansch för tidigare somrar då sommarkvällarna har spenderats på soffan med ångest som sällskap.

Jag vill leva så hjärtat ständigt glöder, som Linnea Henriksson sjunger. Bra motto ändå.

Tjugotvårig Vasabo som studerar till socionom och försöker lista ut hur livet egentligen ska levas.